About us
Magunkról

Egy globális biztosító, viszontbiztosító és szolgáltató vállalat.

MAPFRE ASISTENCIA egy 1989-ben Madridban alapított globális biztosító, viszontbiztosító és szolgáltató vállalat, mely a világ bármely pontján képes szolgáltatásokat nyújtani. 44 országban van közvetlenül jelen, 1572 vállalati ügyféllel és 198 millió emberrel, akik szolgáltatásaink kedvezményezettjei.

·         Asszisztencia hálózatunk segít gondoskodni ügyfeleinkről és vagyontárgyaikról a világ bármely pontján. Előre nem látható események bekövetkeztére nyújtunk asszisztencia szolgálatásokat gépjárművel, háztartással, utazással, egészségüggyel kapcsolatosan mindig szem előtt tartva a magas minőséget.

·         Pénzügyi kockázatokra szóló termékeink elsősorban a gépjármű értékének védelmét segítik. Ilyenek a műszaki garancia, hitelvédelem, munkanélküliség és munkaképtelenségi biztosítás, a GAP és más egyéb, a gépjárművekhez kapcsolható termékek.

·         Az Életmód termékekkel olyan mindennapi eszközeinket tudhatjuk biztonságban, mint a háztartási készülékek, számítógépek, mobiltelefonok vagy a bankkártyák.

A világ egyik vezető vállalata vagyunk a biztosítási és alkuszi szektor számára nyújtott programokban. Otthonosan mozgunk finanszírozási, gépjárműpiaci, utazási és idegenforgalmi üzletágakban is.

 

Díjak és tanúsítványok

Számtalan nemzetközi díj és elismerés közül kiemelkedik a Legjobb Nemzetközi Asszisztencia Szolgáltatónak szóló ITIJ 2005 díj, és a Legjobb Utasbiztosítónak szóló ITIJ 2011 és 2013 díjak. ISO 9001-es tanúsítvánnyal rendelkezünk.